1. Dispozitii introductive

Conditiile aceastea de utilizare guverneaza drepturile si obligatiile reciproce intre platforma verificasursa.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor verificasursa.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligatii care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet verificasursa.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligatiile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor verificasursa.ro.

Furnizorul are dreptul de a modifica sau a completa conditiile de utilizare. Modificarile vor intra in vigoare de indata dupa afisarea acestora in platforma.

verificasursa.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea informatiilor furnizate de parteneri, inclusand dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, este recomandat sa verificati datele de pe site-ul magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din verificasursa.ro. Toate produsele disponibile sunt supuse conditiilor stabilite de terti si verificasursa.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Componenta contractului de furnizare servicii

Acesti termeni furnizeaza accesul si folosirea serviciilor verificasursa.ro si servesc ca si acord legal intre dumneavostra si verificasursa.ro. Prin accesarea verificasursa.ro si alte utilizari ale acestor servicii, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu aceste termene si conditii.

3. Termenii de serviciu

Furnizorul de servicii nu trebuie sa presteze serviciile in cazul unui deficit de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni la sistemel informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul oferirii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Utilizarea serviciilor

Accesul la serviciu are ca destinatie exclusiv utilizatorul.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor verificasursa.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza aplicatii software sau sisteme care ar putea avea sau au un impact nefavorabil asupra functionarii echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverelor furnizorului pe care website-ul opereaza serviciile, sau sa efectueze alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor cu caracter persona si transferul de informatii

verificasursa.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de email-ul a utilizatorului in momenul inregistrarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da consimtamantul neconditionat la transmiterea de informatii si de comunicate comerciale aferente serviciului. In acelasi timp, utilizatorul isi poate retrage acordul in orice moment.

Pentru mai multe informatii legate de Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea din contractul de furnizare servicii

Utilizatorul are dreptul de a anula contractul de furnizare servicii, prin transmiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana care website-ul recunoaste ca, fara un acord in prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate aflate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii website-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca sisteme, software sau alte sisteme care ar putea avea sau au un impact negativ asupra functionarii website-ului sau a serverelor.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la introducerea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu reprezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea informatiilor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile intra in proprietatea Furnizorului la adaugarea acestora in website iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara a se restrictoina la oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin adaugarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei adaugate.

Utilizatorul nu are drept la nici o recompensa pentru adaugarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte persoane sau parti.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de e-mail: admin{@}verificasursa.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.