Afișez 1 - 60 din 70 de rezultate

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati în mod special un anumit produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a procura Unisa online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. De asemenea, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când achizitionatii Unisa, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Când cumpărați Unisa online, este vital să stiti taxele de expediere înainte de a plasa comanda pentru ca sunt mai mulți factori pe care este necesar
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de livrare sunt în mod obișnuit intalnite și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va realiza livrarea va poate ajuta pentru ca companiile de transport au în general preturi semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu frecvența expedierilor.

Costurile de expediere sunt un element de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, de aceea, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați Unisa de pe internet, categoric vreti să aveți un mod de procesare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Unisa în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.