Afișez toate cele 49 de rezultate

Cum să obtineti produse la ofertă online

Fie ca doriți să obtineti în mod special un anumit produs sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în folosul dvs. Acest articol vă expune câteva maniere de a procura TOUS online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți învăța cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când obtinetii TOUS, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Când cumpărați TOUS online, este foarte important să cunoasteti taxele de livrare înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt în mod obișnuit intalnite și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Locul unde se va face livrarea va poate ajuta deoarece companiile de curierat au în mod normal costuri reduse pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport regularitatea livrarilor.

Taxele de livrare sunt un factor de descurajare important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, in acest mod, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati TOUS online, în mod clar doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara TOUS în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.