Afișez 1 - 60 din 164 de rezultate

Cum să cumpărați articole la ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anumit articol ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva modalități de a achizitiona Tommy Jeans online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Pe de alta parte, veți învăța ce aveți de făcut în cazul retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când cumpărații Tommy Jeans, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați Tommy Jeans online, este foarte important să aflați costul de expediere înainte de a lansa comanda fiindcă intrucat exista mai mulți factori pe care se impune
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locația unde se va efectua transportul va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în mod obișnuit tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport periodicitatea expedierilor.

Costurile de transport sunt un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, în consecință, puteți face cumparaturile mai accesibile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Tommy Jeans online, în mod natural vreti să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte stricte cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea achizitiona Tommy Jeans în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.