Afișez 1 - 60 din 136 de rezultate

Cum să achizitionati articole în ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati un anume produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în folosul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva modalități de a procura Tamaris online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când achizitionatii Tamaris, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Daca vreti sa cumpărați Tamaris online, este necesar să cunoasteti costul de livrare înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai multe aspecte pe care trebuie
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt adesea se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate fi de folos deoarece firmele de transport au în mod normal costuri reduse pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport frecvența livrarilor.

Costurile de expediere sunt un aspect descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, în consecință, puteți face cumparaturile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Tamaris online, cu certitudine doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona Tamaris în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.