Afișez 1 - 60 din 73 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Fie ca doriți să luați în mod special un anumit produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a achizitiona Salewa online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Pe de alta parte, veți învăța ce trebuie făcut în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când luații Salewa, este important să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Daca vreti sa cumpărați Salewa online, este vital să aflați costul de livrare înainte de a plasa comanda intrucat sunt mai mulți factori pe care se impune
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui unic magazin.
Reducerile de transport sunt de multe ori se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va efectua expeditia va poate fi de folos intrucat firmele de transport au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în funcție de regularitatea livrarilor.

Costurile de expediere sunt un element de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, de aceea, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Salewa online, cu siguranța vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Salewa în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.