Afișez 1 - 60 din 69 de rezultate

Cum să obtineti produse în ofertă online

Fie ca doriți să obtineti un anume produs fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în interesul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva variante de a cumpăra Pollini online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În același timp, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site de încredere.
Atunci când obtinetii Pollini, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați Pollini online, este foarte important să aflați costul de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă pentru ca sunt mai mulți factori pe care trebuie
să-i luați în considerare, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe produse, o unică comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va face livrarea va poate fi de folos fiindcă firmele de curierat au ca regula generala preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în raport regularitatea livrarilor.

Costurile de livrare sunt un factor descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, astfel, veți face achizițiile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Pollini de pe internet, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Pollini în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.