Afișez toate cele 6 rezultate

Cum să va procurati articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati în mod special un anumit articol ori doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți folosi mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva modalități de a achizitiona POC online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii POC, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Daca vreti sa cumpărați POC online, este esențial să cunoasteti taxele de livrare înainte de a lansa comanda intrucat fiindcă mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați in calcul, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de livrare sunt în mod obișnuit se intalnesc și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va efectua livrarea va poate ajuta intrucat companiile de transport au ca regula generala costuri reduse pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, pe de alta parte să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Costurile de transport pot fi un aspect descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, prin urmare, puteți face achizițiile mai convenabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand achizitionati POC de pe internet, în mod normal doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara POC în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.