Afișez toate cele 5 rezultate

 • Papuci medicinali PLANTARES albi, 1464, din piele naturala

  Papuci medicinali PLANTARES albi, 1464, din piele naturala

  Papucii medicinali confectionati din piele naturala sunt recomandati personalului medical, in primul rand. Papucii de dama pot fi folositi la serviciu de catre medici, asistente sau infirmiere. De asemenea, personalul auxiliar feminin poate sa recurga la acest tip de incaltaminte pentru a se incadra in cerintele vestimentare necesare intr-un spital sau intr-un cabinet medical. Comozi si flexibili, acesti papuci de dama confectionati din piele naturala fac posibila adaptarea piciorului la efort pentru o perioada mai lunga de timp. Aerisirea este foarte buna, talpa este confectionata astfel incat sa nu alunece piciorul inauntru. Materialele sunt de foarte buna calitate, astfel incat rezistenta in timp este asigurata.

  Papucii medicinali confectionati din piele naturala sunt recomandati personalului medical, in primul rand. Papucii de dama pot fi folositi la serviciu de catre medici, asistente sau infirmiere. De asemenea, personalul…
 • Papuci medicinali PLANTARES albi, 940, din piele naturala

  Papuci medicinali PLANTARES albi, 940, din piele naturala

  Papucii medicinali cu talpa ortopedica moale si usor inalta sunt foarte comozi, avantajand persoanele care trebuie sa stea foarte mult timp in picioare. Partea frontala este confectionata din piele naturala. Sistemul de inchidere a celor trei barete din fata este reprezentat de tot atatea catarame metalice din care se poate adapta latimea deschiderii, in fuctie de grosimea piciorului. Partea interioara foarte bine finisata evita alunecarea piciorului, asigurand foarte bine piciorul in interior. Medicii sau asistentele care isi doresc o incaltaminte confortabila si de calitate in care sa nu resimta cu greu trecerea timpului trebuie sa aleaga acesti papuci.

  Papucii medicinali cu talpa ortopedica moale si usor inalta sunt foarte comozi, avantajand persoanele care trebuie sa stea foarte mult timp in picioare. Partea frontala este confectionata din piele naturala.…
 • Saboti medicinali PLANTARES albi, 621, din piele naturala

  Saboti medicinali PLANTARES albi, 621, din piele naturala

  Sabotii medicinali pentru barbati sunt recomandati celor care lucreaza in domeniul medical si au nevoie de o incaltamite comoda si de calitate. Talpa este foarte confortabila, groasa dar usoara, atenuand socul pasilor pe orice suprafata. Mersul devine foarte usor si silentios cu astfel de papuci confectionati din piele naturala. Medicii si cei care au slujbe in domeniul medical prefera astfel de saboti nu numai pentru ca se incadreaza perfect in tinuta obligatorie de lucru atat ca nuanta cat si ca cerinta de igiena, dar si pentru ca ajuta picioarele sa se simta relaxate in ciuda orelor intregi petrecute la serviciu.

  Sabotii medicinali pentru barbati sunt recomandati celor care lucreaza in domeniul medical si au nevoie de o incaltamite comoda si de calitate. Talpa este foarte confortabila, groasa dar usoara, atenuand…
 • Saboti medicinali PLANTARES albi, 926, din piele naturala

  Saboti medicinali PLANTARES albi, 926, din piele naturala

  Sabotii pentru dama confectionati din piele naturala de la Plantares sunt perfecti pentru grija piciorului tau. Atat ca aspect, dar si ca material, ei respeca cele mai inalte standarde de productie. Buni pentru persoane ce pun in prim plan sanatatea, pentru femei mature sau mai in varsta, acesti papuci asigura pozitia naturala si comoda a piciorului. Ideali si pentru cei care lucreaza intr-o institutie cu regim inchis in care curatenia si grija sunt in prim plan, se pot constitui in incaltaminte de cabinet pentru medici si asistente.

  Sabotii pentru dama confectionati din piele naturala de la Plantares sunt perfecti pentru grija piciorului tau. Atat ca aspect, dar si ca material, ei respeca cele mai inalte standarde de…
 • Saboti medicinali PLANTARES negri, 926, din piele naturala

  Saboti medicinali PLANTARES negri, 926, din piele naturala

  Sabotii pentru dama confectionati din piele naturala de la Plantares sunt perfecti pentru grija piciorului tau. Atat ca aspect, dar si ca material, ei respeca cele mai inalte standarde de productie. Buni pentru persoane ce pun in prim plan sanatatea, pentru femei mature sau mai in varsta, acesti papuci asigura pozitia naturala si comoda a piciorului. Ideali si pentru cei care lucreaza intr-o institutie cu regim inchis in care curatenia si grija sunt in prim plan, se pot constitui in incaltaminte de cabinet pentru medici si asistente.

  Sabotii pentru dama confectionati din piele naturala de la Plantares sunt perfecti pentru grija piciorului tau. Atat ca aspect, dar si ca material, ei respeca cele mai inalte standarde de…

Cum să luați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anumit produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă prezinta câteva maniere de a cumpăra Plantares online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți învăța ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații Plantares, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
Când cumpărați Plantares online, este foarte important să stiti taxele de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă deoarece există mai multe aspecte pe care este necesar
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Acestea vor afecta costurile de livrare. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt adesea intalnite și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va efectua livrarea va poate fi de folos fiindcă companiile de curierat au în general costuri mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonificatii în raport periodicitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt variante de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati Plantares online, cu certitudine doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
De asemenea există și destule care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Plantares în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.