Afișez toate cele 4 rezultate

 • Pantofi PIANTA negri, 107212, din piele naturala

  Pantofi PIANTA negri, 107212, din piele naturala

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Poliuretan, Tip inchidere: Siret, Greutate: 406 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de minim 199 RON! Retur gratuit de la tine acasa sau in Easybox!

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Poliuretan, Tip inchidere: Siret, Greutate: 406 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de…
 • Pantofi PIANTA negri, 10723, din piele naturala

  Pantofi PIANTA negri, 10723, din piele naturala

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 428 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de minim 199 RON! Retur gratuit de la tine acasa sau in Easybox!

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 428 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi…
 • Pantofi PIANTA negri, 107231, din piele naturala

  Pantofi PIANTA negri, 107231, din piele naturala

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 414 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de minim 199 RON! Retur gratuit de la tine acasa sau in Easybox!

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 414 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi…
 • Pantofi PIANTA negri, 11393, din piele naturala

  Pantofi PIANTA negri, 11393, din piele naturala

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 310 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de minim 199 RON! Retur gratuit de la tine acasa sau in Easybox!

  Pentru: Femei, Brand: PIANTA, Culoare: Negru, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Siret, Greutate: 310 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi…

Cum să achizitionati produse la ofertă online

Fie ca doriți să achizitionati un anumit articol fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă prezinta câteva maniere de a lua PIANTA online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În plus, veți învăța ce aveți de făcut în situația retururilor.

De ce sa achizitionezi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când achizitionatii PIANTA, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
În cazul în care cumpărați PIANTA online, este necesar să stiti taxele de transport înainte de a lansa comanda intrucat există mai multe criterii pe care este necesar
a ii aveti in vedere, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de obicei disponibile și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locul unde se va face livrarea va poate ajuta intrucat companiile de curierat au în mod normal tarife reduse pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în stransa legatura cu frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un element de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați PIANTA online, în mod normal doriți să aveți un proces ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase referitor la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara PIANTA în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.