Afișez 1 - 60 din 162 de rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să luați în mod special un anumit produs sau doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva feluri de a procura On online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. De asemenea, veți învăța cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații On, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de transport
În cazul în care cumpărați On online, este esențial să stiti costul de livrare înainte de a lansa comanda pentru ca deoarece există mai multe aspecte pe care trebuie
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența costurile de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt de obicei se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va realiza livrarea va poate ajuta pentru ca firmele de transport au în mod obișnuit costuri reduse pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de regularitatea livrarilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un element descurajant important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, prin urmare, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați On online, cu siguranța vreti să aveți un proces la indemana în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara On în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.