Afișez 1 - 60 din 262 de rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Chiar dacă doriți să cumpărați un anume produs sau doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în avantajul dvs. Acest articol vă infatiseaza câteva maniere de a procura Nike online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. De asemenea, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site de încredere.
Atunci când cumpărații Nike, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați Nike online, este vital să stiti costul de transport înainte de a plasa comanda fiindcă intrucat exista mai multe criterii pe care se impune
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de obicei se regăsesc și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va face expeditia va poate ajuta fiindcă companiile de transport au de regula preturi reduse pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în stransa legatura cu fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, ca atare, puteți face cumparaturile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati Nike online, in mod cert vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai confortabile pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea bunurilor si produselor.
În același timp există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Nike în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.