Afișez 1 - 60 din 220 de rezultate

Cum să va procurati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în interesul dvs. Acest articol vă expune câteva feluri de a cumpăra New Balance online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Totodată, veți afla cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii New Balance, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Atunci când cumpărați New Balance online, este esențial să determinați taxele de expediere înainte de a plasa comanda deoarece pentru ca sunt mai mulți factori pe care trebuie
a ii aveti in vedere, precum: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de expediere sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua transportul va poate ajuta deoarece companiile de curierat au în mod normal tarife mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, totodată să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în raport frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un element descurajant important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, ca atare, puteți face achizițiile mai convenabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care achizitionati New Balance de pe internet, cu certitudine doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am selectionat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea achizitiona New Balance în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.