Afișez 1 - 60 din 79 de rezultate

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati un anumit produs fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a lua Napapijri online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți afla cum să actionati în situația retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când achizitionatii Napapijri, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Atunci când cumpărați Napapijri online, este foarte important să stiti taxele de livrare înainte de a lansa comanda intrucat există mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați în considerare, precum: zona de expediere și greutatea. Acestea vor influența taxele de livrare. Un magazin online care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de obicei intalnite și prin mijlocirea anumitor asociații de transport.
Locul unde se va realiza transportul va poate ajuta intrucat companiile de curierat au în mod normal preturi semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu regularitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de expediere sunt un factor descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, de aceea, veți face achizițiile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand va procurati Napapijri de pe internet, in mod cert vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au politici foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a accepta orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Napapijri în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.