Afișez toate cele 19 rezultate

Cum să obtineti articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să obtineti un anumit produs ori doar urmăriți ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva variante de a procura Mou online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți învăța cum să actionati în cazul retururilor.

De ce sa cumperi dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când obtinetii Mou, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de livrare
În cazul în care cumpărați Mou online, este esențial să cunoasteti costul de transport înainte de a lansa comanda pentru ca intrucat exista mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Acestea vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de livrare mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de livrare sunt adesea se regăsesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Locul unde se va efectua transportul va poate fi de folos pentru ca companiile de curierat au de regula tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, de asemenea să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de frecvența expedierilor.

Valoarea taxelor de transport sunt un aspect descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a diminua aceste costuri. Cumpararea mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, în consecință, veți face cumparaturile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati Mou de pe internet, in mod cert vreti să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase referitor la returul bunurilor si produselor.
De asemenea există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a aproba orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile necesare.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Mou în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.