Afișez 1 - 60 din 201 de rezultate

Cum să luați produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să luați un anume produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza internetul în favoarea dvs. Acest articol vă recomanda câteva variante de a achizitiona Manebi online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. În plus, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații Manebi, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
În cazul în care cumpărați Manebi online, este necesar să determinați costul de expediere înainte de a plasa comanda intrucat intrucat exista mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați în considerare, precum: zona de expediere și greutatea. Acestea vor afecta costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de transport mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un preț de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui unic magazin.
Reducerile de expediere sunt adesea intalnite și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locația unde se va face transportul va poate fi de folos intrucat firmele de transport au în general costuri mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu frecvența livrarilor.

Taxele de expediere pot fi un element descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, ca atare, veți face cumparaturile mai abordabile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati Manebi online, cu certitudine doriți să aveți un mod de procesare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare simplificat poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte stricte în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția a fost realizate prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectionat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Manebi în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.