Afișez toate cele 22 de rezultate

Cum să achizitionati produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati un anumit produs sau doar căutați ceva la modul general, puteți folosi internetul în folosul dvs. Acest articol vă prezinta câteva feluri de a procura Lorus online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Mai mult de atat, veți învăța ce aveți de făcut în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când achizitionatii Lorus, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
În cazul în care cumpărați Lorus online, este esențial să cunoasteti taxele de expediere înainte de a lansa comanda intrucat fiindcă mai multe criterii pe care este necesar
sa ii luați in calcul, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze taxe de transport mai mici în comparație cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de transport sunt de obicei se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va realiza livrarea va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au de regula tarife semnificativ mai mici pentru clienți din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, în același timp să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi reduceri suplimentare în funcție de frecvența livrarilor.

Costurile de livrare sunt un aspect de descurajare important pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de expedieri si, astfel, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati Lorus online, cu certitudine doriți să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte stricte referitor la returnarea produselor și bunurilor.
De asemenea există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Lorus în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.