Afișez 1 - 60 din 72 de rezultate

Cum să luați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit articol fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva modalități de a lua Kate Spade online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți afla ce trebuie făcut în cazul retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații Kate Spade, este important să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Diminuarea costurilor de expediere
Daca vreti sa cumpărați Kate Spade online, este foarte important să stiti taxele de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă intrucat exista mai mulți factori pe care trebuie
sa ii luați în considerare, de exemplu: zona de livrare și greutatea. Acestea vor influența costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să aibă costuri de expediere mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de expediere mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va realiza livrarea va poate ajuta fiindcă companiile de transport au în mod obișnuit tarife reduse pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în raport fluxul expedierilor.

Taxele de livrare sunt un factor de descurajare major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort există variante de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, in acest mod, puteți face achizițiile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Kate Spade de pe internet, în mod natural vreti să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte cu privire la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai permisive. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Kate Spade în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.