Afișez 1 - 60 din 119 rezultate

Cum să obtineti articole în ofertă online

Chiar dacă doriți să obtineti în mod special un anumit articol fie ca doar va intereseaza ceva la modul general, puteți folosi internetul în favoarea dvs. Acest articol vă prezinta câteva modalități de a procura JOOP! online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de expediere. Pe de alta parte, veți afla ce trebuie făcut în cazul în care doriți sa returnati ceva.

De ce sa cumperi de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când obtinetii JOOP!, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Daca vreti sa cumpărați JOOP! online, este necesar să cunoasteti costul de transport înainte de a plasa comanda deoarece intrucat exista mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați in calcul, cum ar fi: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența costurile de transport. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de transport sunt adesea disponibile și prin intermediul anumitor firme de expedieri.
Localitatea unde se va realiza expeditia va poate ajuta deoarece firmele de transport au ca regula generala preturi mai mici pentru cumparatori din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de frecvența expedierilor.

Costurile de transport pot fi un element descurajant major pentru cumparaturile online, dar cu puțin efort există variante de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, in acest mod, veți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați JOOP! de pe internet, in mod cert vreti să aveți un proces simplu în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au reguli foarte riguroase cu privire la returul produselor și bunurilor.
De asemenea există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O cale extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara JOOP! în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.