Afișez toate cele 46 de rezultate

Cum să luați produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în favoarea dvs. Acest articol vă expune câteva variante de a procura Helly Hansen online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Totodată, veți afla cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când luații Helly Hansen, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Atunci când cumpărați Helly Hansen online, este vital să aflați taxele de transport înainte de a plasa comanda intrucat deoarece există mai mulți factori pe care se impune
sa ii luați in calcul, precum: zona de transport și greutatea. Aceștia vor influența taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de multe ori intalnite și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locația unde se va face transportul va poate ajuta intrucat firmele de curierat au ca regula generala costuri reduse pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, de asemenea să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi reduceri suplimentare în stransa legatura cu periodicitatea expedierilor.

Taxele de transport pot fi un aspect de descurajare major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, prin urmare, veți face cumparaturile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care cumpărați Helly Hansen de pe internet, categoric vreti să aveți un mod de desfășurare practic în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Destul de multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Helly Hansen în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.