Afișez toate cele 5 rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anume produs fie ca doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva feluri de a procura Gc online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. În același timp, veți învăța ce aveți de făcut în situația în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site de încredere.
Atunci când luații Gc, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atractive oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați Gc online, este foarte important să stiti costul de transport înainte de a lansa comanda intrucat intrucat exista mai multe criterii pe care trebuie
a ii aveti in vedere, de exemplu: zona de expediere și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține o taxă de livrare mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Taxele reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va realiza transportul va poate fi de folos intrucat companiile de transport au în mod obișnuit preturi mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de premiere pentru expedieri, care poate oferi recompense în funcție de periodicitatea livrarilor.

Taxele de expediere pot fi un aspect descurajant major pentru achizițiile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a diminua aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de livrari si, astfel, veți face achizițiile mai abordabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Gc de pe internet, în mod clar doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
Conform sondajelor, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur ușor de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare abordabil poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returnarea produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea cumpara Gc în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.