Afișez 1 - 60 din 533 de rezultate

Cum să luați articole în ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați în mod special un anumit articol fie ca doar căutați ceva la modul general, puteți folosi internetul în avantajul dvs. Acest articol vă descrie câteva maniere de a cumpăra Furla online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. De asemenea, veți afla ce trebuie făcut în situația retururilor.

Achizitioneaza dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când luații Furla, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați Furla online, este vital să determinați costul de transport înainte de a plasa comanda deoarece deoarece există mai multe criterii pe care se impune
sa ii luați în considerare, spre exemplu: zona de transport și greutatea. Acestea vor influența taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea expedierilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de transport mai mică dacă lansați, pentru mai multe articole, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt în mod obișnuit se regăsesc și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Locația unde se va efectua transportul va poate ajuta deoarece companiile de transport au în general costuri mai mici pentru cumparatori din orașele mari după cum urmează: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de regularitatea livrarilor.

Costurile de transport pot fi un aspect de descurajare important pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, de aceea, veți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca cumpărați Furla de pe internet, în mod clar doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face cumparaturile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele de pe internet să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod obișnuit, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte cu privire la returul produselor și bunurilor.
Totodată există și destule care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest acest demers. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Furla în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.