Afișez toate cele 34 de rezultate

Cum să luați produse la ofertă online

Indiferent dacă doriți să luați un anumit articol ori doar va intereseaza ceva la modul general, puteți utiliza internetul în interesul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a achizitiona Esprit online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. Mai mult de atat, veți învăța ce aveți de făcut în cazul retururilor.

Cumpărând dintr-un magazin online de încredere.
Atunci când luații Esprit, este important să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de transport
Atunci când cumpărați Esprit online, este necesar să aflați taxele de expediere înainte de a plasa comanda intrucat pentru ca sunt mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de transport. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici în comparație cu unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o singura comanda unui singur magazin.
Reducerile de transport sunt de obicei disponibile și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Locul unde se va efectua expeditia va poate fi de folos intrucat companiile de curierat au în general preturi mai mici pentru clienți din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți aveți în vedere, pe de alta parte să vă alăturați unui program de reduceri pentru expedieri, care poate oferi bonusuri în stransa legatura cu regularitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un aspect de descurajare major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort sunt modalități de a reduce aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, ca atare, puteți face achizițiile mai abordabile și veți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca achizitionati Esprit online, în mod normal doriți să aveți un mod de procesare la indemana în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți doresc un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au reguli foarte stricte în ceea ce privește la returnarea bunurilor si produselor.
Totodată există și unele care au reguli mai îngăduitoare. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a accepta orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă achiziția s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile de care este nevoie.

Noi am selectat cele mai prestigioase magazine online din România pentru a putea cumpara Esprit în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.