Afișez 1 - 60 din 392 de rezultate

Cum să cumpărați produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să cumpărați un anume articol fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți intrebuinta mediul online în interesul dvs. Acest articol vă face cunoscute câteva maniere de a cumpăra Coccinelle online, inclusiv cum să descoperiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de transport. Pe de alta parte, veți învăța cum să actionati în situația în care doriți sa returnati ceva.

Cumpărând de pe un site pe care te poți baza.
Atunci când cumpărații Coccinelle, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să faceți clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Când cumpărați Coccinelle online, este esențial să cunoasteti taxele de livrare înainte de a lansa comanda fiindcă pentru ca sunt mai multe criterii pe care este necesar
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor influența taxele de expediere. Un magazin de comerț electronic care se expediază numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de livrare mai mici comparativ cu unul care expediază internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Costuri reduse de expediere sunt în mod obișnuit intalnite și prin mijlocirea anumitor asociații de expedieri.
Localitatea unde se va efectua transportul va poate fi de folos fiindcă firmele de transport au în general preturi semnificativ mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, totodată să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonificatii în stransa legatura cu frecvența livrarilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un element descurajant important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort există modalități de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de colete si, astfel, puteți face achizițiile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Atunci cand cumpărați Coccinelle online, în mod clar doriți să aveți un proces practic în ceea ce privește retururile.
Acest aspect va face achizițiile mai simple pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un mod de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un mod de returnare cat mai simplu poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au reguli foarte stricte cu privire la returnarea produselor și bunurilor.
Pe de alta parte există și destule care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza motto-ul: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada cumpararii înainte de a a fi de acord cu orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O modalitate extrem de simpla de a diminua rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și fotografiile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va oferă toate detaliile utile.

Noi am ales cele mai serioase magazine online din România pentru a putea cumpara Coccinelle în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.