Afișez 1 - 60 din 169 de rezultate

Cum să achizitionati articole la ofertă online

Indiferent dacă doriți să achizitionati un anumit articol sau doar sunteți interesat de ceva la modul general, puteți intrebuinta internetul în avantajul dvs. Acest articol vă recomanda câteva variante de a lua Camper online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să economisiti la costurile de livrare. De asemenea, veți învăța cum să actionati în cazul în care doriți sa returnati ceva.

Achizitioneaza de pe un site de încredere.
Atunci când achizitionatii Camper, este esențial să sa fiți convins că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi tentat să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. De exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
În cazul în care cumpărați Camper online, este necesar să determinați taxele de transport înainte de a lansa comanda fiindcă deoarece există mai multe criterii pe care este necesar
a ii aveti in vedere, precum: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta taxele de expediere. Un magazin online care se expediază numai pe plan intern este probabil să aibă taxe de livrare mai mici decât unul care expediază internațional.

Dacă volumul și/sau greutatea coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe articole, o singura comanda unui unic magazin.
Costuri reduse de expediere sunt de multe ori se regăsesc și prin mijlocirea anumitor firme de expedieri.
Locul unde se va efectua expeditia va poate fi de folos fiindcă firmele de transport au ca regula generala costuri mai mici pentru destinatari din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți să luați în considerare, în același timp să vă alăturați unui program de premiere pentru livrari, care poate oferi recompense în stransa legatura cu regularitatea expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare pot fi un element descurajant major pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt modalități de a minimiza aceste costuri. Achizitia mai multor articole de la un singur magazin va conduce la scaderea numărului de colete si, prin urmare, veți face cumparaturile mai convenabile și veți economisi bani.

Retururi mereu simple

Când achizitionati Camper de pe internet, în mod natural doriți să aveți un mod de desfășurare la indemana în ceea ce privește retururile.
Aceasta chestiune va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În mod frecvent, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a cheltuielilor.

Multe companii de retail au politici foarte riguroase în ceea ce privește la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul utilizeaza lozinca: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de returnare.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada achiziției înainte de a a fi de acord cu orice articol retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea a fost făcută online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru clienți.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și fotografiile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Camper în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.