Afișez 1 - 60 din 146 de rezultate

Cum să va procurati produse în ofertă online

Indiferent dacă doriți să va procurati în mod special un anumit articol fie ca doar urmăriți ceva la modul general, puteți utiliza internetul în folosul dvs. Acest articol vă descrie câteva variante de a achizitiona Asics online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de expediere. Mai mult de atat, veți afla ce aveți de făcut în cazul retururilor.

De ce sa achizitionezi dintr-un magazin online pe care te poți baza.
Atunci când va procuratii Asics, este esențial să vă asigurați că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi încântat să faceți clic pe cele mai tentante oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă avertizeze cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de livrare
Atunci când cumpărați Asics online, este vital să determinați taxele de livrare înainte de a plasa comanda pentru ca există mai multe aspecte pe care se impune
a ii aveti in vedere, cum ar fi: zona de livrare și greutatea. Acestea vor afecta taxele de livrare. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de transport mai mici decât unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul comenzilor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de livrare mai mică dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Taxele reduse de livrare sunt de multe ori se intalnesc și prin intermediul anumitor firme de transport.
Localitatea unde se va efectua livrarea va poate fi de folos pentru ca firmele de curierat au în mod obișnuit costuri mai mici pentru destinatari din orașele mari cum ar fi: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți luați în calcul, totodată să vă alăturați unui program de reduceri pentru livrari, care poate oferi bonusuri în funcție de fluxul expedierilor.

Valoarea taxelor de livrare sunt un aspect de descurajare important pentru achizițiile online, dar cu puțin efort sunt variante de a scade aceste costuri. Achizitia mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de livrari si, in acest mod, puteți face cumparaturile mai accesibile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

Daca va procurati Asics online, în mod normal vreti să aveți un mod de desfășurare ușor în ceea ce privește retururile.
Acest subiect va face achizițiile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
De fapt, 58% dintre clienți doresc un proces de returnare fără probleme, iar 47% vor o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate conduce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte riguroase cu privire la returul bunurilor si produselor.
În același timp există și unele care au reguli mai indulgente. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc lozinca: Clientul pe primul loc pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de procesul de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul solicită dovada achiziției înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a făcut online. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a grăbi acest proces. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O cale foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea produsului și imaginile acestuia sunt cât mai sugestive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile necesare.

Noi am selectat cele mai însemnate magazine online din România pentru a putea cumpara Asics în cele mai bune condiții posibile și ferit de riscuri.