Afișez singurul rezultat

  • Papuci ANNA LUCCI gri, 146988, din piele naturala

    Papuci ANNA LUCCI gri, 146988, din piele naturala

    Pentru: Femei, Brand: ANNA LUCCI, Culoare: Gri, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Slip-on, Greutate: 200 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru comenzi de minim 199 RON! Retur gratuit de la tine acasa sau in Easybox!

    Pentru: Femei, Brand: ANNA LUCCI, Culoare: Gri, Material exterior: Piele naturala, Material talpa: Cauciuc termoplastic, Tip inchidere: Slip-on, Greutate: 200 g. Stoc limitat! Livrare gratuita acasa si in Easybox pentru…

Cum să va procurati produse la ofertă online

Chiar dacă doriți să va procurati în mod special un anumit produs ori doar căutați ceva la modul general, puteți utiliza mediul online în folosul dvs. Acest articol vă recomanda câteva variante de a achizitiona ANNA LUCCI online, inclusiv cum să găsiți cel mai bun magazin și să evitați plata unor taxe mari de livrare. În același timp, veți afla ce aveți de făcut în situația retururilor.

De ce sa cumperi de pe un site în care poți avea încredere.
Atunci când va procuratii ANNA LUCCI, este esențial să fiți sigur că site-ul este de încredere. Deși ați putea fi atras să dați clic pe cele mai atrăgătoare oferte, ar trebui să fiți conștienți de posibilele semnale care ar trebui să vă atraga atentia cu privire la practicile neconforme de afaceri ale site-ului. Spre exemplu, un site care este foarte nou, are fonturi neglijente și nu stapaneste limba romana poate să nu fie o afacere legitimă. Aceste site-uri ar putea încerca să fure informațiile cardului dvs. de credit.

Evitarea costurilor mari de expediere
Atunci când cumpărați ANNA LUCCI online, este foarte important să cunoasteti taxele de transport înainte de a lansa comanda deoarece sunt mai multe criterii pe care se impune
să-i luați în considerare, spre exemplu: zona de livrare și greutatea. Aceștia vor afecta costurile de expediere. Un magazin de comerț electronic care se livrează numai pe plan intern este probabil să înregistreze costuri de expediere mai mici comparativ cu unul care livrează internațional.

Dacă greutatea și/sau volumul coletelor dvs. este mare, este posibil să puteți obține un cost de expediere mai redusă dacă transmiteți, pentru mai multe produse, o unică comanda unui singur magazin.
Reducerile de expediere sunt de obicei disponibile și prin intermediul anumitor asociații de transport.
Localitatea unde se va face livrarea va poate fi de folos deoarece companiile de transport au ca regula generala costuri semnificativ mai mici pentru cumparatori din orașele mari precum: București, Cluj, Baia Mare, Oradea, Suceava, Brașov, Botoșani, Constanta, Timișoara, Craiova, Miercurea Ciuc, Târgu Jiu, Bacău, Brăila, Galați etc.
Puteți tineti cont de, în același timp să vă alăturați unui program de recompense pentru livrari, care poate oferi bonusuri în raport fluxul expedierilor.

Taxele de livrare sunt un factor de descurajare major pentru cumparaturile online, însă cu puțin efort există modalități de a micșora aceste costuri. Cumpararea mai multor produse de la un singur magazin va conduce la reducerea numărului de expedieri si, ca atare, veți face cumparaturile mai convenabile și puteți face economie de bani.

Retururi mereu simple

În cazul în care va procurati ANNA LUCCI de pe internet, în mod normal doriți să aveți un mod de desfășurare simplu în ceea ce privește retururile.
Acest lucru va face cumparaturile mai ușoare pentru clienți și va ajuta magazinele online să mențină costuri scăzute pe termen lung.
În medie, 58% dintre clienți vor un proces de returnare fără probleme, iar 47% doresc o etichetă de retur simplu de atașat la colet. Investiția într-un proces de returnare ușor poate duce la o creștere cu 12% a satisfacției clienților și o scădere cu 4% a costurilor.

O mare parte a companiilor de retail au politici foarte stricte referitor la returul produselor și bunurilor.
În același timp există și unele care au reguli mai tolerante. Mulți comercianți cu amănuntul folosesc motto-ul: In primul rând clientul pentru realizarea procesul de retur.
Indiferent de politica de returnare, majoritatea comercianților cu amănuntul cer dovada cumpararii înainte de a aproba orice produs retur. Aceasta poate fi sub forma unei chitanțe, OP online sau chiar a unui bon de livrare, dacă cumpararea s-a realizat prin internet. Personalul din prima linie poate încălca regulile uneori pentru a accelera acest aceasta actiune. Ei îl considera un serviciu bun pentru cumparatori.

O varianta foarte simpla de a reduce rata de returnare este aceea să vă asigurați că descrierea articolului și imaginile acestuia sunt cât mai descriptive posibil și va pun la dispoziție toate detaliile utile.

Noi am selectat cele mai importante magazine online din România pentru a putea achizitiona ANNA LUCCI în cele mai bune condiții posibile și în cea mai mare siguranța.